IMG19475542

جایگاه ورزش برای روحانیون

ورزش کردن و حتی مربی بودن برای طلبه ممنوع نیست ولی باید توجه داشته باشید که این امور از اولویت کارهای طلبگی نیست و مربوط به زمانی است که شما اولویت ها را رعایت کرده باشید. البته اشتباه نشود خود ورزش کردن برای طلبه ضرورت عقلی دارد برای اینکه سلامتی اش حفظ شود. منظور از ورزش که عرض شد اولویت ندارد ورزش حرفه ای و مربی گری و مانند آن است. طلبه علوم دینی که دوره عمومی حوزه را طی می کند، چند وظیفه راهبردی و مهم دارد:

1- علم آموزی و سیر و سلوک نظری: جستجوی حقیقت و آشنایی با ساختار و عقلانیت دین برای هدایت انسان و راهبری جامعه.
2- خودسازی و سیر و سلوک عملی: اجرای دین در زندگی خودش و عمل به آموزه های دینی.ورزش کردن و حتی مربی بودن برای طلبه ممنوع نیست ولی باید توجه داشته باشید که این امور از اولویت کارهای طلبگی نیست و مربوط به زمانی است که شما اولویت ها را رعایت کرده باشید. البته اشتباه نشود خود ورزش کردن برای طلبه ضرورت عقلی دارد برای اینکه سلامتی اش حفظ شود. منظور از ورزش که عرض شد اولویت ندارد ورزش حرفه ای و مربی گری و مانند آن است. طلبه علوم دینی که دوره عمومی حوزه را طی می کند، چند وظیفه راهبردی و مهم دارد:
1- علم آموزی و سیر و سلوک نظری: جستجوی حقیقت و آشنایی با ساختار و عقلانیت دین برای هدایت انسان و راهبری جامعه.
2- خودسازی و سیر و سلوک عملی: اجرای دین در زندگی خودش و عمل به آموزه های دینی.
3- راهنمایی و هدایت مردم عادی با سخنرانی و موعظه:
موعظه و نصیحت و ارشاد مردم عادی و عوام جامعه از طریق منبر و جلسات سخنرانی برای طلاب کاملا ضروری است.

4- هدایت خواص تحت عنوان استاد اخلاق و مشاور خودسازی: یک عالم دینی باید بتواند انسان تربیت کنند و به صورت ساختاری و کاملا عالمانه، جوانان و قشر فرهیخته و تحصیل کرده را گام به گام ارشاد و دست گیری نمایند.
5- کسب آگاهی های سیاسی و اجتماعی برای هدایت و راهبری کلان دینی و دخالت در فرهنگ سازی و مبارزه با فرهنگ های نفوذی و خرافات و مانند آن.
6- خدمات اجتماعی و غمخواری و خدمت‌رسانی به مردم.
شما می توانید در قالب خدمات اجتماعی و خدمت رسانی به مردم به امر ورزش بپردازید و برای شما ارزوی موفقیت داریم.

احکام و مسائل